Turnkey

Wij realiseren een opdracht van A tot Z. Van de analyse van uw probleem tot de montage en zelfs de instructie van uw personeel. Zo hebt u nergens omkijken naar.


Maatwerk

Installaties op maat, dt is onze specialiteit. Wij bieden de oplossing voor speciale eisen waar een standaardproduct niet voldoet.


In eigen huis gebouwd

Zowel de bouw als de revisie van installaties gebeurt volledig in eigen huis. Van het tekenwerk tot de realisatie. Alles in eigen beheer, een garantie voor kwaliteit.


Advies

Onze offerte is de basis voor een installatie op maat. Een passend advies voor uw situatie, volledig gericht op de optimalisatie van uw productie.


Gebruikte machines

Revisie is de spil van ons succes. Gebruikte machines herzien wij volledig tot ze voldoen aan onze eisen en w wensen: kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Van standaardmachines tot maatwerk!

U wilt uw productieproces optimaliseren en zoekt een partij die dit mogelijk maakt. GTC is de specialist op het gebied van installaties voor onder meer de mengvoederbranche en met name tegenstroom koelers. Naast reguliere machines voorzien wij ook in specialistische installaties op maat. Volledig ontwikkeld en gebouwd naar uw wensen en eisen. Leg deze voor aan ons en wij gaan aan de slag!