Turnkey

Wij realiseren een opdracht van A tot Z. Van de analyse van uw probleem tot de montage en zelfs de instructie van uw personeel. Zo hebt u nergens omkijken naar.


Maatwerk

Installaties op maat, dt is onze specialiteit. Wij bieden de oplossing voor speciale eisen waar een standaardproduct niet voldoet.


In eigen huis gebouwd

Zowel de bouw als de revisie van installaties gebeurt volledig in eigen huis. Van het tekenwerk tot de realisatie. Alles in eigen beheer, een garantie voor kwaliteit.


Advies

Onze offerte is de basis voor een installatie op maat. Een passend advies voor uw situatie, volledig gericht op de optimalisatie van uw productie.


Gebruikte machines

Revisie is de spil van ons succes. Gebruikte machines herzien wij volledig tot ze voldoen aan onze eisen en w wensen: kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Nieuws

Geurts Trading - Automatische monstername
Geurts Trading - Automatische monstername Geurts Trading - Automatische monstername Geurts Trading - Automatische monstername

Automatische monsterafname

Voor n van onze opdrachtgevers ontwikkelden we een automatisch monstername apparaat wat op gezette tijden monsters neemt van het product, verpakt in een potje en voorziet van een label met daarop datum, tijd en batchnummer.

  • Eenvoudig, maar functioneel
  • Betrouwbare techniek
  • Monster kan in potje of zakje worden verpakt
  • Lage kostprijs