Turnkey

Wij realiseren een opdracht van A tot Z. Van de analyse van uw probleem tot de montage en zelfs de instructie van uw personeel. Zo hebt u nergens omkijken naar.


Maatwerk

Installaties op maat, dt is onze specialiteit. Wij bieden de oplossing voor speciale eisen waar een standaardproduct niet voldoet.


In eigen huis gebouwd

Zowel de bouw als de revisie van installaties gebeurt volledig in eigen huis. Van het tekenwerk tot de realisatie. Alles in eigen beheer, een garantie voor kwaliteit.


Advies

Onze offerte is de basis voor een installatie op maat. Een passend advies voor uw situatie, volledig gericht op de optimalisatie van uw productie.


Gebruikte machines

Revisie is de spil van ons succes. Gebruikte machines herzien wij volledig tot ze voldoen aan onze eisen en w wensen: kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

GTC: wereldwijd de specialist

Gespecialiseerd in tegenstroom koelers. Geurts Trading Company is gespecialiseerd in de ontwikkeling van productie-installaties. We bieden oplossingen voor elk vraagstuk, met standaardmachines of installaties die speciaal voor de situatie ontwikkeld worden. Voor mengvoederinstallaties, tegenstroom koelers of andere machines die het productieproces van agrarische (half)fabricaten optimaliseren. Dit doen wij deels met gebruikte machines die in eigen huis worden gereviseerd.

Veertig jaar ervaring

Met onze uitgebreide kennis en veertig jaar ervaring in met name de mengvoederindustrie, verzorgen wij het gehele proces; van engineering tot installatie. Maar we gaan nog een stap verder. Procesverbetering, gebruik- en onderhoudsadvies, en het leveren van materialen en benodigd gereedschap behoren ook tot onze service. GTC biedt de specialisatie en kwaliteit van een nieuwe installatie, voor de prijs van een gereviseerde. Het beste van twee werelden. En dat wereldwijd.

Gespecialiseerd in tegenstroom koelers.

specialismen